Abaddon kapuja - James S. A. Corey

Abaddon kapuja

By James S. A. Corey

  • Release Date: 2015-05-25
  • Genre: Sci-Fi & Fantasy
  • Size: 13.08 MB

Alternative Downloads

Server Link Speed
Mirror [#1] Abaddon kapuja.pdf 33,313 KB/Sec
Mirror [#2] Abaddon kapuja.pdf 26,316 KB/Sec
Mirror [#3] Abaddon kapuja.pdf 50,209 KB/Sec

Description

Tartalom:
A legjobb sci-fi regénynek járó Locus-díj – 2014
TÖRJ ÁT A TÚLOLDALRA
Nemzedékeken át a naprendszer – a Mars, a Hold és a kisbolygó-övezet – jelentette az emberiség terjeszkedésének határait. Egészen mostanáig. A programját a Vénusz felhőtakarója alatt végigfuttató földönkívüli vírus magasabb fokozatba kapcsolva hatalmas struktúrakéntemelkedik a felszín fölé, majd rejtélyes Gyűrűvé formálódik az Uránusz pályájánál, amiről senki sem tudja, hogy mi célt szolgál.
Szerte a naprendszerből kutató- és hadihajók flottái rajzanak elő, hogy megvizsgálják a különleges jelenséget. Jim Holden legszívesebben az űr legtávolabbi sarkába menekülne, ám ő és a Rocinante legénysége rákényszerülnek arra, hogy egy forgatócsoportot szállítsanak a Gyűrűhöz. Eközben valaki Holden tönkretételén munkálkodik, akár emberéletek ezreinek feláldozása árán is.
Az Abaddon kapuja a nagy sikerű Térség-sorozat harmadik része, a Hugo-díjra jelölt Leviatán ébredése és a Kalibán háborúja című regények közvetlen folytatása. A SyFy csatorna megrendelésére már készül az első évad A Térség tévésorozatból, amelyet 2015-ben mutatnak be.

Reviews

  • Tetszett

    4
    By TigerCat-hu
    Ha nem is letehetetlen, de mindenképpen jó könyv. Realisztikus, átgondolt, izgalmas. Érdemes elolvasni a teljes sorozatot...

keyboard_arrow_up