Zuhanás előtt - Noah Hawley

Zuhanás előtt

By Noah Hawley

  • Release Date: 2016-10-11
  • Genre: Crime & Thrillers
  • Size: 3.6 MB
Score: 4.5
4.5
From 6 Ratings

Alternative Downloads

Server Link Speed
Mirror [#1] Zuhanás előtt.pdf 23,411 KB/Sec
Mirror [#2] Zuhanás előtt.pdf 47,271 KB/Sec
Mirror [#3] Zuhanás előtt.pdf 43,382 KB/Sec

Description

Egy ködös nyári éjszakán magánrepülőgép száll fel az Egyesült Államok keleti partvidékéhez tartozó Mar​tha’s Vineyard-szigetről New York felé, fedélzetén tizenegy utassal. 

Tízen a felső tízezer tagjai, a tizenegyedik egy nem túl jelentős festő. Tizenhat perccel az indulás után a gép az óceánba zuhan. A katasztrófát ketten élik túl: Scott Burroughs, a festő és a gépen utazó médiamogul négyéves kisfia. Burroughsnak sikerül a lehetetlen: partra úszik a gyerekkel. Ott aztán belekerül a nyomozás és a médiahisztéria kettős forgatagába. De vajon véletlenül zuhant-e le a gép? Vagy a befolyásos embereket szándékosan gyilkolta meg valaki? 

Noah Hawley thrillere napok alatt felkerült a sikerlistákra. A történet nem csak az olvasók, de a kritikusok közt is egyöntetű sikert aratott, mert a szenvedélyes összecsapások nagy gonddal és alapossággal megrajzolt szereplők között zajlanak le. A könyv letehetetlenül izgalmas. 

A szerzőt milliók ismerik szerte a világon, Ő a több földrészen is rendkívüli sikert aratott Fargo filmsorozat sokszorosan díjnyertes írója. Díjai közt ott az Emmy és a Golden Globe díjak. A zuhanás előtt filmjogait a Sony Pictures vásárolta meg.

*****

"Izgalom, tragédia és egy szégyenteljes médiahisztéria története. Mestermű." - Publisher’s Weekly
"Történet a szakadékról a feltevések és az igazság között és az emberekről, akik belezuhannak ebbe a szakadékba. Katartikus…"  - Wall Street Journal
"Elvarázsolta a szívünket és az eszünket is." - New York Post
"Tökéletes konstrukció, tökéletes történetmesélés." - Book Reporter

keyboard_arrow_up