Aki kurvának áll - Papp Réka Kinga

Aki kurvának áll

By Papp Réka Kinga

  • Release Date: 2017-06-11
  • Genre: Social Science
  • Size: 243.81 KB

Alternative Downloads

Server Link Speed
Mirror [#1] Aki kurvának áll.pdf 50,370 KB/Sec
Mirror [#2] Aki kurvának áll.pdf 45,499 KB/Sec
Mirror [#3] Aki kurvának áll.pdf 30,257 KB/Sec

Description

Lulu eredetileg revütáncos volt. A tűsarkú cipőjét többféleképpen is hasznosítja. Csili igazi díva. Sporttáskányi dildóval megy a közértbe és webkamera előtt pózol. Mari simán beszól a rendőröknek. Jobban szereti a Trabantosokat, mint a BMW-seket. Angelika nem szidja a politikusokat. A vendégei között is akadnak ilyenek. Dávid tizenhat éves volt, amikor bezárták egy angliai pincébe és szexre kényszerítették. Kitti egyetemre jár, és emellett elegáns szállodákban külföldiekkel randevúzik pénzért.
Nem azon csodálkoznak, hogy szexelni akarnak velük.

Papp Réka Kinga riportkönyvében hat magyar szexmunkás meséli el az életét, a döntéseit és a körülményeket, amelyek meghatározták az életüket; hogy honnan jöttek, merre törekszenek, kiktől félnek és kiket féltenek. 

Kísérőfilm, hírek, interjúk és más kapcsolódó anyagok a könyv weboldalán: akikurvanakall.hu

Papp Réka Kinga újságíró, műsorvezető és komikus, de ebben a riportkönyvben nem viccelődik. Évtizede foglalkozik nehezen hozzáférhető, kirekesztett és rejtőzködő társadalmi csoportok ügyeivel írásaiban, rövidfilmjeiben és rádióműsorában. Legfőbb témái a prostitúció és szexmunka, a szülés az egészségügyben, a nők helyzete a társadalomban; a szegénység, az emberi jogok, az érdekképviselet és a szociálpolitika.

keyboard_arrow_up