Eredet - Dan Brown

Eredet

By Dan Brown

 • Release Date: 2018-02-05
 • Genre: Crime & Thrillers
 • Size: 2.95 MB
Score: 3.5
3.5
From 11 Ratings

Alternative Downloads

Server Link Speed
Mirror [#1] Eredet.pdf 39,420 KB/Sec
Mirror [#2] Eredet.pdf 47,178 KB/Sec
Mirror [#3] Eredet.pdf 34,159 KB/Sec

Description

Robert Langdon, a szimbolika és a vallási ikonológia harvardi professzora a bilbaói Guggenheim Múzeumba érkezik, hogy részt vegyen egy felfedezés bemutatásán, amely „mindörökre megváltoztatja a tudományokat”. Az esemény házigazdája Langdon barátja és egykori tanítványa, Edmond Kirsch, a negyvenéves tech-mágnás, akit káprázatos találmányai és merész előrejelzései az egész világon vitatott figurává tettek. A mai este sem kivétel: azt állítja, hogy egy megdöbbentő áttörést jelent be, amelynek messzeható következményei lesznek. Ám Langdon és a több száz vendég legnagyobb döbbenetére, az esemény még azelőtt tragikus véget ér, hogy igazán elkezdődhetne. Langdon kétségbeesett menekülésre kényszerül a múzeum igazgatónőjével, Ambra Vidallal. Barcelonába szöknek, és veszélyes kutatásba kezdenek egy jelszó után, amely megnyitja Kirsch titkát. Langdonnak és Vidalnak meg kell találnia az utat a város labirintusszerű átjáróiban egy olyan ellenséggel szemben, amely minden fordulónál egy lépéssel előttük jár. A nyomot, amelyet követnek, csak rejtélyes szimbólumok és többértelmű modern művek jelölik, de Langdon és Vidal sorra megfejti a nyomravezetőket, és végül szemtől szembe kerülnek egy világrengető igazsággal, amely rejtve maradt – egészen mostanáig.

Reviews

 • Dan Brownt mindig öröm olvasni

  3
  By Kolos Péter
  A cselekmény lassan bontakozik ki, az első száz oldal csupán előkészíti Langdon kalandjait. Túl sok volt a hype, és egy teljes könyvet nem bírt el. Minden negatívuma ellenére olyan lebilincselő, hogy a regényt olvasva megszűnik tér és idő.
 • Nem túl eredeti

  3
  By Kolos Péter
  Nagy hype-pal indít, de egy teljes könyvet nem bír el. A cselekmény meglepően lassan bontakozik ki, az első száz oldal csupán előkészíti Langdon kaladjait. A fentiek ellenére Dan Brownt még mindig öröm olvasni.
 • Többet vártam Dan Browntól

  2
  By WDina
  Nincs benne fordulat, hosszan taglal semmitmondó témákat, majdnemhogy unalma. Rendkívül meglepő számomra. Eddig rajongója voltam az írásainak, de ez valahogy nem az igazi.

keyboard_arrow_up