Angyalbűn - ANNEN SIL

Angyalbűn

By ANNEN SIL

  • Release Date: 2018-06-23
  • Genre: Religious
  • Size: 526.91 KB

Alternative Downloads

Server Link Speed
Mirror [#1] Angyalbűn.pdf 45,361 KB/Sec
Mirror [#2] Angyalbűn.pdf 21,566 KB/Sec
Mirror [#3] Angyalbűn.pdf 46,117 KB/Sec

Description

Pokol és Menny, angyalok, kerubok, szeráfok, arkangyalok és démonok... De hallotál már az angyalbűnről? Mesélt valaki a megvakítottakról? Arról, hogyan válik Isten legcsodálatosabb teremtménye lélekre vérszomjas szörnyé?

Nem, kétlem.

Pedig amikor Isten és az égi birodalom, a Mennyország lakói az emberrel vannak, akkor a világ tökéletes hely. De vajon megmaradhat-e tökéletesnek bármi a jó és a rossz örök harcában?

Valami Angyalkertben megváltozott. Az ember kiűzettetik az Édenből, és sebezhetővé válik a lelke. Ekkor dől el prédává válik-e egy, az eltelő évezredek alatt a végsőkig élesedett harcban, amelyben ő csupán pernye a hatalmasok harcának viharában, amelyet szétszór az idők szele, vagy beleszólása van saját jövőjébe.

Jó és rossz. De vajon ez tényleg ennyire egyszerű lenne, és ilyen éles a határ? Vagy a jó és a rossz ugyan az, csak más szemszögből nézve?

Mennyire a saját döntésünk a világban betöltött szerepünk, és mennyire függ a nálunk magasabb dimenziókban élők tetteitől, döntéseitől?

Szeráfok, angyalok, őrzők és megvakítottak kűzdenek az emberiség lelkéért évezredeket át. Vajon ezek után van fajunknak bármilyen esélye?

Annen Sil romantikus thrillere egy olyan világról mesél, mit hajszál vékony burok választ el attól, miben nap mint nap élünk. Hol az emberi lelkekért dúló harc, sosem látszik véget érni. A vilag, hol évezredek elteltével, a pokol hideg sötétjében megszületik egy csecsemő. Egy apró angyal. Ki igen hosszú út előtt áll. 

Vajon miért? Mi Mūriel sorsa? Milyen angyal? Ha egyáltalán az...

keyboard_arrow_up