Titáneső - Phoenix Wolf

Titáneső

By Phoenix Wolf

 • Release Date: 2013-04-20
 • Genre: Sci-Fi & Fantasy
 • Size: 678.38 KB
Score: 4.5
4.5
From 49 Ratings

Alternative Downloads

Server Link Speed
Mirror [#1] tit-nes.pdf 22,456 KB/Sec
Mirror [#2] tit-nes.pdf 36,130 KB/Sec
Mirror [#3] tit-nes.pdf 47,745 KB/Sec

Description

A Fuujin-incidens alapjaiban rendítette meg a Cryogen vállalatbirodalmat. Miközben megpróbálnak úrrá lenni az eseményeket követő zűrzavaron, az ellenségei több fronton is támadásba lendülnek, hogy a pusztulására törjenek. A cég legnagyobb reménye a Cormoran terv, amelynek jegyében a kutatói felforgatják az ismert világokat egy új lelet reményében.

Hatalmas óceánjaival, égre törő hegyláncaival, sűrű, élettől nyüzsgő dzsungeleivel a New Eden maga az emberiség megvalósult álma. Egy új Föld a Liberty-szektor peremén; tízmillió ember otthona, amely mágnesként vonzza magához a túlnépesedett Magból kitelepülni vágyókat. A béke és nyugalom szigete, távol minden problémától.

Scarlett Masterson egy szerencsevadászokból álló csapat élén érkezik ide, hogy nyomára akadjon a Cryogen elveszettnek hitt titkának. Eltökélt szándéka, hogy megnyerje a versenyfutást az egykori cége ellen, és ezzel visszavágjon az elszenvedett sérelmekért. Ám amikor a kutatás végre beérni látszik, váratlan események zavarják fel a New Eden állóvizét.

A játszma rövidesen eldurvul és a konfliktusból már senki sem léphet ki büntetlenül.

Reviews

 • Jó könyv.

  4
  By iSenbo
  Izgalmas és magával ragadó.
 • Törékeny horizont

  5
  By Raffles_apa
  Fordulatokban gazdag izgalmas könyv ajánlom!
 • Nagyon jó, és szórakoztató!

  5
  By Petxka
  Remek sci-fi

keyboard_arrow_up